Enjoyster Sailing

De Enjoyster is een ruim, stoer, solide en comfortabel jacht, gebouwd om de wereldzeeƫn te bevaren. Zij is in 1987 in Engeland met oerdegelijk vakmanschap gebouwd, te water gelaten in 1988 en heeft een totale refit ondergaan in 2012.
Van de Oyster 53/55 zijn meer dan 50 exemplaren gebouwd. De Oyster 53 heeft de klassieke uitstraling; met een positieve spiegel en een ruim teakhouten interieur.

Van 1988 tot 1995 is zij in handen geweest van een van de eigenaren van de verzekeringsmaatschappij Lloyds uit Londen, Mr. & Mrs. O’Hardy, en voornamelijk gebruikt als vergaderruimte. Hier hebben we ook de ruime eethoek aan te danken met uitklapbare tafel.

Daarna heeft de Enjoyster 12 jaar de wereld rond gezworven met Mr. Chris Smith & Mrs. Fiona Campbell. Sinds 2011zijn wij de trotse eigenaren en hebben haar vanuit Griekenland naar Nederland gezeild. De hele winter heeft zij in de loods gestaan om een totale refit te ondergaan door de deskundige handen van Peter. Haar naam is omgedoopt van Carelbi naar Enjoyster en in mei 2012 weer te water gegaan als een nieuw schip, compleet met boegschroef. Enjoyster, de naam, is een samenvoeging van Enjoy+ Oyster, veel plezier hebben met de Oyster. Monster aan bij Ā Enjoyster Sailing en ervaar het plezier aan boord.

Enjoyster specs

the_block('Bootfoto'); ?>
the_block('Specs'); ?>
the_block('Aanvullende info'); ?>